Uncategorized

på fodboldbanen og lægterne

August 24, 2017

Skal man være på idet man træder ud på fodboldbanen, selv mod de små hold i en liga eller pokal kamp? svaret er ja, man skal altid give 110% af sig selv i en kamp og altid kæmpe for holdet.

Det er hårdt at være på hele tiden, det ved jeg selv nu hvor jeg er startet på efterskole, men det er godt for så keder man sig ikke, og hvis man går ind til en fodboldkamp og ikke er helt klar og vil ikke give sig 110% skal man ikke starte inde, eller slet ikke spille.

Nu har jeg aldrig selv spillet en kamp med en masse tilskuere, men jeg tror at selvom man ikke er 110% klar så idet man går ind på banen og ser alle de tilskuere som er der og bakker en og holdet op, for man en masse selvtillid og så yder man det man kan, men taber man og spiller dårligt bliver oplevelsen en helt anden. Jeg ved at det er hårdt at spille prof fodbold men man skal kunne yde og være på hele tiden, ellers er det ikke det man skal leve af.

Hvis du ikke er på når du spiller bliver fansene skuffet, det ved jeg fordi jeg selv er på lægterne til næsten hver FCM kamp, og synger med på alle sangene og klapper af holdet og spillerne. Som den 12 mand skal man også være på igennem hele kampen så holdet ikke føler at selvom de måske er i en dårlig stime at fansene er med dem uanset hvad.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply