Monthly Archives

September 2017

Superligaen

Superligaens første 9 runder.

September 19, 2017

De første 9 runder i den danske superliga er spillet, og indtil videre kan alle slå hinanden og det har været en mærkelig start på ligaen. Ikke kun pga at Fc Nordsjælland føre ligaen efter at have solgt spillere som Ingvartsen og Maxsø, men også fordi et hold som FCK ikke ligger i top 3.

Jeg er selv tilfreds som Fc Midtjylland fan indtil videre i denne sæson, en flot tredjeplads med 3 point op til Fc Nordsjælland, og efter en 5-1 sejre over Hobro (som enda ligger på 2. pladsen) på hjemmebane viser vi at vi vil spille med om guldet i år. Og jeg tror godt at FCM kan vinde guld i år, vores 2 angribere Alexander Sørloth og Paul Onuachu score mål på stribe, og en spiller som Rasmus Nissen nok den mest offensive back i Danmark som også score mål.

Nu tager jeg så også hatten af for et hold som Hobro og Fc Nordsjælland, at de kan vinde så mange kampe uden at have de helt store profiler er ufatteligt.

Også et hold som FCK syntes jeg har klaret sig godt, de har solgt stort set hele deres hold, og især tab som Cornelius og Ludwig Augustinsson har taget meget styrke fra det stærke FCK hold fra sidste år, men at de så har købt mange spillere og formået at spille dem sammen på kort tid, syntes jeg er godt klaret.