Browsing Category

Superligaen

Superligaen

Ender Brøndby med titlen?

May 2, 2018

Denne superliga sæson har været vanvittig, to hold som begge har spillet helt fantastisk, begge med et pointgennemsnit som i en hver anden sæson havde givet guld, jeg snakker selvfølgelig om Brøndby og FC Midtjylland.

Helt igennem exceptionelt, to hold som bare har været helt igennem forrygende i denne sæson, en sæson som giver spænding og har givet det siden første spillerunde, nu er der 4 spillerunder tilbage med 5 point mellem Brøndby (78 point) og FC Midtjylland (73 point), en enkelt indbyrdes kamp tilbage som spilles i Brøndby, en kamp som FCM er tvunget til at vinde hvis de vil have guldet hjem til Herning, samtidig skal de heppe på FCK når de tager mod BIF søndag den 6 maj, og hvor vi (FCM) dagen efter tager imod FC Nordsjælland.

Men kigger man på de to hold så er det dejligt at de kan presse hinanden og gøre det spændende, sådan en sæson her er lige det man elsker ved fodbold, det ikke ligesom i Tyskland, Spanien eller England hvor mesterskabskampen sluttede forholdsvis tideligt, der har været et hold i hver af de ligaer som bare har været bedre end de andre, men sådan er det ikke i år i Danmark (for en gangs skyld).

Nu kan det godt være jeg er FC Midtjylland fan, men jeg anderkender det Zoniger gør i Brøndby det er helt fantastisk hvordan han kan få det hold til at præstere igen og igen, MEN jeg vil nu mene at det Jess Thorup har gjort i FCM er mere vildt, i vinters solgte de deres aller største profiler (Alexander Sørloth, Rasmus NK, Fillip Novak) samt hentede kun nogle få spillere ind, samtidig har vi haftnogle skader som har taget hårdt især i vores angreb hvor vi har manglet Paul Onuachu og Rilwan Hassan, alligevel har vi formået at spille os til minimum en sølvmedalje og har presset Brøndby.

Billedresultat for fc midtjylland

Når man kigger på de forskellige spillere som skal være dem der bære et hold, så er Brøndby meget afhængige af Mukhtar, Pukki og Rønnow mens FCM er afhængige af Jakob Poulsen, Dal Hende og Wikheim, de seks spillere her er på hver sin måde for gode til Superligaen, men jeg må sige jeg er mest imponeret af Jakob Poulsen, i en alder af 35 år gammel har han aldrig spillet en bedre sæson end denne, 8 mål og et helvedes masse assists, plus hans præcision på dødbolde som er en af de ting som FCM lever meget på.

Men alt i alt så håber jeg på at Brøndby snubler her til sidst og guldet ender på heden, jeg tror godt det kan lade sig gøre, men der skal meget til og vi skal være afhængige af FCK her på søndag.

Billedresultat for fc midtjylland guld

så lad os da håbe at når sidste spillerundte er spillet, så ser det sådan her ud i Herning (som det jo gjorde tilbage i 2015)

Superligaen

Superligaens første 9 runder.

September 19, 2017

De første 9 runder i den danske superliga er spillet, og indtil videre kan alle slå hinanden og det har været en mærkelig start på ligaen. Ikke kun pga at Fc Nordsjælland føre ligaen efter at have solgt spillere som Ingvartsen og Maxsø, men også fordi et hold som FCK ikke ligger i top 3.

Jeg er selv tilfreds som Fc Midtjylland fan indtil videre i denne sæson, en flot tredjeplads med 3 point op til Fc Nordsjælland, og efter en 5-1 sejre over Hobro (som enda ligger på 2. pladsen) på hjemmebane viser vi at vi vil spille med om guldet i år. Og jeg tror godt at FCM kan vinde guld i år, vores 2 angribere Alexander Sørloth og Paul Onuachu score mål på stribe, og en spiller som Rasmus Nissen nok den mest offensive back i Danmark som også score mål.

Nu tager jeg så også hatten af for et hold som Hobro og Fc Nordsjælland, at de kan vinde så mange kampe uden at have de helt store profiler er ufatteligt.

Også et hold som FCK syntes jeg har klaret sig godt, de har solgt stort set hele deres hold, og især tab som Cornelius og Ludwig Augustinsson har taget meget styrke fra det stærke FCK hold fra sidste år, men at de så har købt mange spillere og formået at spille dem sammen på kort tid, syntes jeg er godt klaret.